Elämäni taikaa

Olen lapsesta asti haaveillut matkustamisesta. Suuri haaveeni aivan pienenä oli matkustaa Englantiin ja Hawaijille. Lontooseen matkustin 16 vuotiaana Ef:n kielikurssille Torquay nimiseen paikkaan. Silloin tosin en ymmärtänyt, että se on Agatha Christien syntymäpaikka.

Muutamana talvena matkustin Norjaan Trondheimiin ja Ruotsiin Jällivaaraan Pohjola-Nordenin stipendillä nuorten hiihtomatkalle. Ne olivat kovin hauskoja matkoja, vaikka itse en lasketellutkaan vaan hiihdin murtomaahiihtoa.

17 vuotiaana lähdin Yhdysvaltoihin vaihto-oppilaaksi Pennsylvanian osavaltioon Lewittown nimiseen kaupunkiin vuodeksi. Se vuosi oli todella merkittävä elämässäni. Sain kokea mieleenpainuvia asioita ja nähdä paljon sellaista mitä en lapsena ollut osannut kuvitellakkaan.

Kun pääsin ylioppilaaksi menin lasteni isän kanssa reilaamaan. Kävimme melko monessa Euroopan maassa.

Ensimmäisen turistimatkani tein Kreetalle kahden vanhemman tyttäreni Petran ja Lauran kanssa. Siellä tutustuimme perheeseen jonka kanssa teimme sitten Samoksen matkan. Koko perhe matkustimme myös Teneriffalle Playa de Americaan ja Puerto de la Crutziin, Gran Kanarialle.

Työkavereitten kanssa keräsimme rahaa mm. järjestämällä äitienpäivälounaita työpaikallamme Ktv-opistolla. Sen myötä matkustimme minä ja Petra sekä Laura Lanzarotelle työporukkani kanssa.

Nuorimmaiseni ollessa vauva matkustimme koko perhe Kyprokselle Aya Napaan ja Merin ollessa viisi vuotias matkustin kahdestaan hänen kanssaan Turkkiin Alanyaan.

Olen aina rakastanut tanssimista ja historiaa. Sen myötä innostuin Itämaisesta tanssista ja luin kaiken Egyptin historiasta. Suuri haaveeni matkustaa Egyptiin toteutuikin kun matkustin nuorimmaisen tyttäreni Meri-Tuulian kanssa Hurghadaan.

Työni puolesta erilaisten projektien muodossa olen päässyt myös matkustamaan ympäri Eurooppaa.

Olen siis toteuttanut lapsuuden haavetta matkustamisesta, mutta löysin oman paikkani kun matkustin Intiaan…

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s