Linja-auton kuljettaja!

Eräs nuori nainen oli nukahtanut aamulla linja-autoon ja heräsi Elielin aukiolla Helsingissä linja-autojen pysähtymispaikalla kun kuljettaja oli sulkenut oven. Tyttö oli pyytänyt kuljettajaa avaamaan oven hänelle ja päästämään pois autosta. Kuljettaja ei suostunut avaamaan ovea vaan oli tylysti sanonut, että saat tulla mukaan. Tyttö oli pelästynyt, että mihin kuljettaja aikoo ajaa. Kuljettaja oli sitten ajanut pienen matkan kulman taakse ja siellä avannut vasta oven tytölle päästäen tämän ulos.

Eikö tämä ole vapaudenriistoa? Miksi kuljettaja ei voinut päästää nuorta naista ulos bussista kun kerran oli vielä Elielin aukiolla jossa matkustajat yleensä menevät ja tulevat bussiin? Miksi ihmeessä piti ajaa jonkin matkan päähän tyttö kyydissä ja laittaa hänet kävelemään takaisin Elielin aukiolle?

Miksi vanhemmat ihmiset kohtelevat Helsingin seudulla nuoria niin epäystävällisesti!

Olin juuri viime viikolla Lappeenrannassa junalla. Perillä jouduin menemään osan matkasta paikallisella linja-autolla. Hämmästelin ihanaa tunnelmaa, joka siinä oli kun matkustajat iloisina tervehtivät kuljettajan kanssa tullessaan sisälle ja poistuessaan huikkasivat tervehdyksen kuljettajan mukavasti vastatessa.

Joiltakin Helsinkiläisiltä kuljettajilta on vuosien varrella unohtunut hyvät käytöstavat!

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s