Lipuntarkastaja yllätti!

Tässä eräänä aamuna istuin aamu-unisena metrossa matkalla Sörnäisten asemalle. Vastapäätäni istui nuori tyttö. Samassa tajusin takaani tulevan lipuntarkastajan ja aloin kaivaa kuukausikorttiani esille. Tyttö puhui puhelimessa ja tuskaili, että voi ei kortti on kotona ja lipuntarkastaja tulee. Mutta yllätys: Mieshenkilö, ilmeisesti uusi lipuntarkastaja sanoi ystävällisesti: Sinulla on ilmeisesti kortti kotona. Ei mitään hätää, annan sulle tästä lapun, niin menet sitten asemalla lippupisteeseen ja näytät korttia siellä.

En voinut olla sanomatta, lipuntarkastajalle: Vaude että kerrankin on mukava ja ystävällinen lipuntarkastaja. Hän vastasi minulle hymyillen: En voita mitään epäystävällisyydellä vaan koitan aina olla ystävällinen asiakkaalle.

En olisi voinut enempää hymyillä!

Hänen takanaan oli naispuoleisia lipuntarkastajia, heidän katse ei ollut niin ystävällinen.

Poistuessani metrosta lipuntarkastajat seisioivat ovensuussa. Sanoin ystävälliselle lipuntarkastajalle poistuessani vielä miten arvostan tuollaista käytöstä häneltä. Hän vastasi jotain ystävällista ja samassa astuessani ulos metrosta kuulen valtavan ilkeän naurun naispuoleisilta lipuntarkastajilta.

Tulivatko he kateellisiksi kehuista, ehkä heidänkin olisi aiheellista muuttaa käytöstään asiakkaita kohtaan, niin saisivat hyvää palautetta!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s